• Inici
  • Botiga Online
  • Grups
  • La Carta
  • Celler
  • Galeria
  • Nosaltres
  • Reserves
català català ca
Español Español es

Galeria

Txuletó de Vaca Vella Madurada

Txuletó servit tallat i acompanyat d'una pedra on podreu fer la carn al punt segons el  vostre gust.

Button

Cargols a la Llauna

El plat estrella del xeflis, un imprescindible per dinar. Acompanyats d'una vinagreta i allioli casolà.

Button

Bacallà al pilpil

Una barreja de textures i sabors, un plat que presenta el bacallà amb la salsa pilpil autèntica.

Button

Amanida de tomàquets del Maresme

Amanida de Tomàquets de proximitat, acompanyats de ceba de Figueres, ventresca de Tonyina i olives.

Button

Suquet de Llamàntol

Suquet de Llamàntol, patata i una picada d'ametlla, tot cuinat en el mateix suc a foc lent.

Button

Rapet a l'estil d'Orio

Rapet sencer, acompanyat d'una salseta d'alls i bitxo lligada. És el punt mig del pilpil i la donostiarra.

Button

Paella Marinera

Aquesta paella és nomès de peix i marisc. Amb un sabor intens i molt bo per fer un dinaret d'estiu.

Button

Rovellons a la brasa

Plat de Temporada. Aquest nomès el tenim a la temporada de Tardor, comença i acaba segons el producte que hi ha.

Button

Xató

Amanida d'estiu, amb el bacallà, la salsa de romesco, l'escarola...

Un perfecte per els dies de calor.

Button
© 2025 

Tots els drets reservats | Restaurant Xeflis,SL

Share by: