Txuletó servit tallat i acompanyat d'una pedra on podreu fer la carn al punt segons el vostre gust.
El plat estrella del xeflis, un imprescindible per dinar. Acompanyats d'una vinagreta i allioli casolà.
Una barreja de textures i sabors, un plat que presenta el bacallà amb la salsa pilpil autèntica.
Amanida de Tomàquets de proximitat, acompanyats de ceba de Figueres, ventresca de Tonyina i olives.
Suquet de Llamàntol, patata i una picada d'ametlla, tot cuinat en el mateix suc a foc lent.
Rapet sencer, acompanyat d'una salseta d'alls i bitxo lligada. És el punt mig del pilpil i la donostiarra.
Aquesta paella és nomès de peix i marisc. Amb un sabor intens i molt bo per fer un dinaret d'estiu.
Plat de Temporada. Aquest nomès el tenim a la temporada de Tardor, comença i acaba segons el producte que hi ha.
Amanida d'estiu, amb el bacallà, la salsa de romesco, l'escarola...
Un perfecte per els dies de calor.
Tots els drets reservats | Restaurant Xeflis,SL